2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya yakın ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın anında kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sahih orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması karınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran makul yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) belirli durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoklukla maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri yüz kapılar hüsran görmez.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde mevcut panik amerikan bar kilit sisteminin bile sorunsuz çdüzenıştığından emin olunmalıdır.

Yangın ve ivedi mevki anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da deyiş edilen bu kol bazı modellerde normal kapı koluna misal. 

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının sair bir önemli sebebi bile herhangi bir uğruluk vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bâtınin kolay açılabilmektedir.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla boşaltma olmasını sağlayan bu yer sevimli kaybı olmaması sinein önemlidir.

Bu nedenle, sertifikalı Yangın Kapısı Fiyatları yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek muhtevain kullanılmaktadırlar.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page