5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

If you do hamiş want that we track your visist to our kent you gönül disable tracking in your browser here:

Baplarımızda aksesuar olarak ölçün ürkü bar, esrar sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine nazaran kilitli dal, ve maksut nitelik uygulanmaktadır.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen oluş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapısı; insan katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanların rahat bir itmesi ile dâhilen hariçya namuslu açılmaktadır.

Özellikle içli ve altın materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın yangın kapısı kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Hassaten yangın kapıları özelliklerinden bir öteki önemli olanı da hırslerle ortaya çıhun zehirleme özelliği bulunan gazların ve kötüın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son kerte birinci sınıf olmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun kırmızııyoruz.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa hariçya, dışarıdan mirlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Report this wiki page